1 februari 2010

Ett litet hus

Av en liten kartonglåda som det varit kolor i har jag byggt ett hus. Jag visste direkt att det var det jag skulle göra när jag fick dom fina papprena från Pink Paislee i mina händer. Men detta är inte mitt påhitt från början utan jag har helt kallt kopierat en av mina idolers söta verk, nämligen Iralamija! Här hittar ni hennes hus.


Det var en fyrkantig låda från början sen har jag byggt upp ett tak och kupor i kartong. Ni må tro att jag hade ett pillergöra, dessutom stod min kära sambo (som är snickare) och kommenterade hur jag skulle göra hela tiden...


Kolla in den söta lilla kronan.Målade hela huset med akrylfärg och sen klädde jag in väggarna med papper. Öst på med Rub-ons, även dom från Pink Paislee.
Dekorerade även baksidan. Har använt mig av en punch-out från Pink Paisles som tyvär är slut i shopen.På taket har jag kletat cracklepaint och glittrat, försökte efterlikna mossa. Sen hällde jag på glitter medans färgen var våt. När allt var torrt gick jag loss med chalk för att få en ruffig look.
Dekorerade insidan av locket så när man öppnar huset möts man av detta. Har inte riktigt kommit på än vad jag ska fylla låda med. Kanske choklad, kakor eller massor med små kärlekslappar!
Materiallista:
Papper från Pink Paislee
Charm