9 februari 2009

Favoritkort att göra

Idag kommer lite inspiration till bebiskort från mig, Paula. Kort till nyfödda samt till dop är det roligaste som finns att göra tycker jag. Jag älskar barnsliga motiv, färgerna man använder, allt från mesigt rosa till chockande orange. Alla färger funkar till denna typen av kort.


Motivet är en tag från Shabby Chic - Funky Fresh. Bokstäverna kommer från Pink Paislee - Holly Doodle. Papper från October Afternoon och Saasafras Lass. Tråden är orange floss.

En annan anledning till att jag gillar denna typen av kort är att när man gör kort till vuxna eller till lite äldre barn så kan jag ibland bli hämmad av att jag så gärna vill göra ett kort som ska passa personen i fråga. Jag kanske väljer färger som passar eller vill ha motiv som passar. Men en bebis har inte fått några favoritfärger eller intressen så därför känns det fritt att skapa precis vad man vill.

Texten kommer från Pink Pailsee - Holly Doodle och Tiny Alphas från Making Memories. Papper från Creative Imagination (Cutie Border). Spetsen är från Prima Marketing precis som blommorna.

Vilken typ av kort älskar du att göra?

Ha en riktigt härlig vecka!