10 augusti 2008

En regnig söndag!

Blev det idag, och oj vad det har regnat här.

Idag vill vi påminna om vår stämpeltävling som vi har och som det börjar trilla in en del kort till, snyggt jobbat.

* Gör ett färgglatt kort eller scrappad sida och använd minst 3 av våra stämplar, gärna fler och använd gärna våra papper och dekorationer. Men det viktigaste på denna tävling är Stämplarna, de skall vara framträdande, det skall synas att det är ett stämplat kort.

* Ni har till 25 augusti på er, sen den 26:e, röstar Kreativitöserna och vi fram en vinnare som får handla för 200 kronor i butiken. Ni får inte lägga upp era alster i era bloggar fram tills att vinnaren är korad, samt ni kan bara deltaga med 1 alster.

* Maila erat alster till netha@papermaze.se

Annika har varit så företagsam denna period så vi visar några kort till som hon gjort. Undrar om hon har fått all energi, för jag (netha) har ingen.

Stämplar:
Clearstamps set från Pink Paislee: Love struck och Spring fling,
Catslife Press: Scalloped journal label.
Cardstock: Crisscross: Lemon lime och black, Orange peel: White, Washboard: Wildberry. Mönstrat papper: October Afternoon: Dirt roads och detour shapes, Jennie Bowlin Studio: Turquoise tiny dot, Creative Imaginations: Antique Medley - Black polka scalloped.
Alfabet: Pink paislee: Holly Doodle Alphabet stickers - black, American crafts: Sprinkles Black vinyl thickers och dymoremsor.